knop homeknop produktenknop prijzenknop openingstijdenknop behandelingen
knop contact

NieuwsBlowdry Mist en de Silver Shine Mask zijn de Finnley's MUST-HAVES voor april.

De Blowdry Mist is speciaal voor föhn-, scrunch- en watergolftechnieken. Met een holdfactor 4 krijgt het haar een sterke versteviging, volume en een mooie glans.

De Silver Shine Mask is perfect voor blond, grijs of wit haar. De mask neutraliseert de gele ondertonen in het haar met als resultaat een mooie blonde, grijze of parelwitte kleur met ultieme glans.


Vraag mij gerust voor advies
NU: € 9,95


Iedereen wil geïnspireerd en gemotiveerd worden. Dit is ook nodig in het kappersvak, voor mij, maar ook om u als klant goed van dienst te kunnen zijn.

Om 'up to date' te blijven ga ik regelmatig cursussen over nieuwe trends en mogelijkheden op haarmode en kappersgebied.

Zo heb ik de cusus 'Cut & Color vibes' gedaan (knippen en creëren met de nieuwste technieken). In december ga ik de vervolgtraining van 'Cut & Color vibes' doen.

In november ga ik een training volgen waarbij een nieuwe techniek gebruikt wordt om krullen te knippen.

Het is niet alleen heel leerzaam maar ook erg leuk om te doen!
...en u plukt er weer de vruchten van!


U wilt graag een nieuwe kleur in uw haar maar bent onzeker over de kleurkeuze? De Total Color Kleurenanalyse neemt deze twijfel weg!
Met drie kleurensjaals wordt gekeken of warme, midden of koele kleuren het beste bij uw gezicht passen, zodat uw teint optimaal uit gaat komen. Dit betekend niet dat u hiermee gebonden bent aan een bepaalde kleur, het is een kwestie van nuanceverschil, u kunt nog alle kanten op!

De compacte kleurenwaaiers geven u tevens een richtlijn voor make-up en kleding keuze.
Deze kleurenanalyse is altijd GRATIS bij een kleurbehandeling.